山本 茂

大豆製食品のカルシウム生体利用効率
Studies on Ca Bioavailability of Soybean Products
垂水 知恵/他 【第31 巻2010 Page16】


若い女性におけるCa強化7S調整豆乳のCa生体利用効率に関する研究
Bioavailability of Ca Fortified 7S Globulin Rich Soy Milk in Young Women
垂水 千恵/他 【第30 巻2009 Page1】

閉経期女性における豆腐Caの吸収率および必要量に関する研究
Absorption Rate and Requirement of TOFU Ca in Post-Menopausal Women
垂水 千恵/他 【第29 巻2008 Page15】

卵白アルブミン免疫マウスを用いたgenisteinのアレルギー抑制機構の解明
Effect of Genistein on the Antigen-Specific Immune Responses in Mice
酒井 徹/他 【第26 巻2005 Page63】

アトピー性皮膚炎モデル動物に対する大豆イソフラボンの免疫調節作用
Effect of Genistein on Immune Responses in NC/Nga Mice Used as an Animal Model for Atopic Dermatitis
酒井 徹/他 【第25 巻2004 Page130】

イソフラボンとトリプシンインヒビターの制がん作用に及ぼす食事たん白質の影響
Effect of Dietary Protein on Anti-carcinogenesis of Soybean Trypsin Inhibitor and Isoflavone in Rats
王 銘富/他 【第20巻 1999 Page99】

化学発がん剤で誘発されたラット乳がんに対する大豆のトリプシンインヒビターとイソフラボンの抑制効果の比較
Effect of Soybean Trypsin Inhibitor and Isoflavone on Chemically Induced Mammary Tumor in Rats
王 銘富/他 【第19巻 1998 Page117】

化学的に誘発したマウス皮膚癌に及ぼす大豆トリプシンインヒビターとイソフラボンの効果
Effect of soybean trypsin inhibitor and isoflavone on chemically induced skin tumor in mice.
宮城 知佳/他 【第18巻 1997 Page112】

沖縄寄せ豆腐がマウスの皮膚癌に及ぼす影響
Effect of Okinawan Yose-Tofu on Skin Tumor in Mice
新城 澄枝/他 【第17巻 1996 Page84】

豆腐類のトリプシンインヒビター活性の測定
Measurement of trypsin inhibitor activity of different type of tofu.
新城 澄枝/他 【第16巻 1995 Page124】

大豆ホエイたん白質が肝臓癌に及ぼす影響
Effect of soybean whey protein on hepatoma in rats.
勢村 利恵/他 【第15巻 1994 Page130】

大豆ホエイたん白質がマウスの皮膚癌に及ぼす影響
Effect of soybean whey protein on skin tumor in mice.
山本 茂/他 【第13巻 1992 Page76】

分離大豆たん白質の制癌作用に関する研究
Effect of soy protein isolate on skin tumor in mice.
王 銘富/他 【第12巻 1991 Page99】

食事大豆たん白質が体脂肪量に及ぼす影響
Effect of dietary soy protein on body fat.
王 銘富/他 【第11巻 1990 Page39】

SPIあるいはSPI加水分解物の食事がマウスの感染抵抗力に及ぼす影響
Effects of SPI or SPI hydrolysate diet on the resistance to streptococcal infection in mice.
山本 茂/他 【第10巻 1989 Page103】

大豆乳清たん白質の栄養価
Nutritive value of soybean whey protein in young rats and human adults.
岸 恭一/他 【第7巻 1986 Page47】

成人における分離大豆たん白質の栄養価とメチオニン添加効果
Nutritive value of soy protein isolate and effect of methionine supplementation in human adults.
岸 恭一/他 【第6巻 1985 Page88】

成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果
Effect of methionine supplementation to soy protein isolate on short-term nitrogen balance in adult men.
岸 恭一/他 【第5巻 1984 Page88】

分離大豆たん白質とその類似アミノ酸混合物の消化・吸収および体内利用の比較検討
A comparison of digestion, absorption and utilization between soybean protein isolate and its corresponding amino acid mixture in adult rats.
山本 茂/他 【第4巻 1983 Page58】