| 高橋 伸一郎 |
| 分離大豆たん白質(SPI)を主たるたん白質源とする糖尿病モデル動物に対する食餌の設計とその評価 |
| Formulation and evaluation of a special diet for diabetes employing SPI as the principal source of protein. |
野口 忠/他 【第15巻 1994 Page120】
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| 実験的糖尿病ラットへのSPIの給与効果 |
| Effect of feeding SPI to experimental diabetic rats. |
金 鍾姫/他 【第14巻 1993 Page76】
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| SPI摂取に対する肝臓インスリン様成長因子結合たん白質mRNAの応答 |
| Effects of SPI intake on the liver content of messenger RNAs of insulin-like growth factor binding proteins-1 and -3 in rats. |
竹中 麻子/他 【第13巻 1992 Page43】
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| SPIおよびそれより調製したペプチド-アミノ酸混合物の消化率と栄養価の判定 |
| Digestibility and nutritive value of SPI and its pepsin digest. |
野口 忠/他 【第12巻 1991 Page41】
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