嶋津 孝 |
高蔗糖食または高脂肪食の長期投与ラットに及ぼす分離大豆たん白質の効果 |
Effect of Soy Protein Isolate on Sucrose-or Lard-Induced Fat Accumulation in Rats Fed for Long Period |
原 映子/他 【第17巻 1996 Page103】
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授乳期母仔ラットの脂質代謝に及ぼす高蔗糖・SPIの影響 |
Effects of soy protein isolate on sucrose-induced fat accumulation in lactational maternal rats and sucking baby rats. |
原 映子/他 【第16巻 1995 Page9】
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幼若ラットを用いた小児成人病モデルに対する大豆たん白質の効果 |
Effects of soy protein isolate on high sucrose- and high fat-induced obesity in post-weanling rats. |
原 映子/他 【第15巻 1994 Page95】
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蔗糖の過剰摂取によるラット肥満モデルに対する大豆たん白質の効果 |
Effects of soy protein isolate on sucrose-induced fat accumulation in post-weanling and young rats. |
原 映子/他 【第14巻 1993 Page70】
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蔗糖の過剰摂取による小児肥満モデルに対する大豆たん白質の効果 |
Effects of soy protein isolate on sucrose-induced obesity in post-weanling rats. |
原 映子/他 【第13巻 1992 Page46】
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大豆たん白質ペプチドの経管栄養への応用:大豆たん白質ペプチドの栄養に関する基礎的検討 |
Availability of soy protein peptides for total enteral nutrition. |
斉藤 昌之/他 【第9巻 1988 Page57】
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