辻 英明

登熟中の大豆種子における大豆主要アレルゲンGly m Bd 28K の前駆たん白質の代謝に関する研究
Metabolism of the Precursor of Gly m Bd 28K,a Major Soybean Allergen in Growing Soybean Seeds
辻 英明/他 【第23巻 2002 Page17】


大豆主要アレルゲンGly m Bd 28K のアレルゲン性に関する研究
Allergenicity of a Soybean Allergen, Gly m Bd 28K
辻 英明/他 【第22巻 2001 Page39】

各種大豆製品のもつアレルギー反応誘導活性の検討:培養細胞を用いたアレルゲン性の分析
Studies on the Allergenicity of Soy Products -Assay Method Using Cultured Cell Line-
山西 倫太郎/他 【第17巻 1996 Page59】

大豆たん白質の低アレルゲン化の検討:モデル実験系による解析
Development of hypoallergenic soybean protein : analyses using model animals.
小川 正/他 【第16巻 1995 Page62】

低アレルゲン大豆たん白質利用食品の開発に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第15巻 1994 Page104】

大豆たん白質利用食品の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第14巻 1993 Page14】

大豆たん白質の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products: Identification of allergenic proteins in soybeans.
小川 正/他 【第13巻 1992 Page86】