高松 清治

UCP family発現に対する分離大豆たん白質の影響:
ラットの動物実験と初代培養脂肪細胞での研究
Effects of Soy Protein Isolate on Gene Expressions of Uncoupling Proteins: Studies in Rats and Primary Cultured Adipocytes
福田 ひとみ/他 【第26 巻2005 Page103】


化学発がん剤で誘発されたラット乳がんに対する大豆のトリプシンインヒビターとイソフラボンの抑制効果の比較
Effect of Soybean Trypsin Inhibitor and Isoflavone on Chemically Induced Mammary Tumor in Rats
王 銘富/他 【第19巻 1998 Page117】

DMBA乳癌発生に対する牛乳及び豆乳とそれらの発酵乳の影響
Effects of cow milk,soybean milk and their fermented products on DMBA induced mammary tumorigenesis.
柳 進/他 【第18巻 1997 Page120】

化学的に誘発したマウス皮膚癌に及ぼす大豆トリプシンインヒビターとイソフラボンの効果
Effect of soybean trypsin inhibitor and isoflavone on chemically induced skin tumor in mice.
宮城 知佳/他 【第18巻 1997 Page112】

沖縄寄せ豆腐がマウスの皮膚癌に及ぼす影響
Effect of Okinawan Yose-Tofu on Skin Tumor in Mice
新城 澄枝/他 【第17巻 1996 Page84】

豆腐類のトリプシンインヒビター活性の測定
Measurement of trypsin inhibitor activity of different type of tofu.
新城 澄枝/他 【第16巻 1995 Page124】