洪 秀樹

高コレステロール血症患者の動脈硬化進展における大豆たん白質と低脂肪牛乳摂取の比較
Long-term Effect of Soy Protein on Serum Lipids, Platelet Aggregation, Hemostatic Markers and Early Atherosclerosis in Hypercholesterolemic Patients : Comparison to Low-fat Milk
脇 昌子/他 【第19巻 1998 Page138】


高脂血症患者における血清脂質、血小板機能、および凝固線溶系と動脈硬化の進展への大豆たん白質長期摂取の影響:牛乳栄養との比較
Effect of Soy Protein on Serum Lipids, Platelet Aggregation Hemostatic Markers and Progression of Atherosclerosis in Hyperlipidemic Patients.
脇 昌子/他 【第18巻 1997 Page135】

高脂血症患者における大豆たん白質の血清脂質、血小板機能、および凝固線溶系と動脈硬化の進展への効果
Effect of Soy Protein on Serum Lipid, Platelet Aggregation and Hemostatic Markers and Progression of Atherosclerosis in Hyperlipidemic Patients
脇 昌子/他 【第17巻 1996 Page129】

分離大豆たん白質のアポたん白に及ぼす影響
Effect of soy protein isolate on serum apoprotein in man.
南部 征喜/他 【第8巻 1987 Page79】

分離大豆たん白質の脂質代謝に及ぼす影響
Effect of soy protein isolate on lipid metabolism in men.
松下 正幸/他 【第7巻 1986 Page94】

耐糖能に及ぼす精製大豆たん白質の影響
Influence of soy protein isolate upon glucose tolerance in man.
南部 征喜/他 【第6巻 1985 Page113】

耐糖能に及ぼす精製大豆たん白質の影響
Influence of soy protein isolate on glucose tolerance in man.
南部 征喜/他 【第5巻 1984 Page83】

循環器病に対する精製大豆たん白質の影響
Influence of soy protein isolate on cardiovascular disease.
南部 征喜/他 【第3巻 1982 Page85】