岸 恭一

微小重力による筋萎縮関連遺伝子Cbl-bの発現とその大豆ペプチド群による抑制の試み
Unloading-mediated Expression of a Muscle Atrophy-related Gene, Cbl-b and Its Regulation by Soy-protein-derived Peptides
二川 健/他 【第28 巻2007 Page96】


大豆ペプチドによるIRS-1の分解抑制
Inhibitory Effects of Soy Protein-Derived Peptides on IRS-1 Degradation
二川 健/他 【第27 巻2006 Page68】

無重力による筋萎縮の分子メカニズムと大豆たん白質由来オリゴペプチドによる抑制
Molecular Mechanism of Unloading-Mediated Muscle Atrophy and Its Inhibition by Treatment with Soy Protein-Derived Oligopeptide
大西 ゆう子/他 【第26 巻2005 Page71】

筋たん白質分解・制御因子としての大豆たん白質の働き
Effects of Soy Protein or Its Derived Peptides on Muscle Protein Degradation
二川 健/他 【第25 巻2004 Page69】

ストレスたん白質の誘導に及ぼす大豆たん白質の影響
Induction of heat shock proteins in rats fed soy protein isolate.
平川 哲也/他 【第16巻 1995 Page4】

運動に伴うフリーラジカル傷害の抑制に対する大豆たん白質の効果
Effect of soy protein isolate on free radical-induced muscle injury under exercise.
二川 健/他 【第15巻 1994 Page45】

たん白質栄養によるマクロファ-ジのO2-産生量とカンジダ貪食能の変化
Protein malnutrition impairs superoxide anion production and Candida phagocytosis by macrophages.
六反 一仁/他 【第14巻 1993 Page79】

血清および肝脂質濃度に及ぼす大豆たん白質ならびに大豆繊維の影響
Effect of soy protein and/or soy fiber on serum and liver lipid concentration in the rat.
志塚 ふじ子/他 【第13巻 1992 Page108】

肝障害ラットの血中アンモニアおよび遊離アミノ酸に及ぼす大豆たん白質の効果
Effect of soy protein diet on plasma ammonia and free amino acids in portacaval shunted rats.
木戸 康博/他 【第12巻 1991 Page114】

消化吸収障害ラットにおける大豆たん白質ペプチドの栄養効果
Effects of soy protein peptide on nutritional state and small intestinal function in short-bowel and methotrexate treated rats.
井原 美佳/他 【第11巻 1990 Page87】

肝障害ラットの栄養状態改善に及ぼす分離大豆たん白質の効果
Effect of soy protein isolate on amelioration of nutritional status in portacaval shunted rats.
木戸 康博/他 【第10巻 1989 Page106】

大豆乳清たん白質の加熱条件と消化率
Effect of various heat treatments on the digestibility of soy whey protein.
木戸 康博/他 【第9巻 1988 Page49】

大豆乳清たん白質の栄養価の改善
Improvement of the protein quality of soybean whey.
岸 恭一/他 【第8巻 1987 Page70】

大豆乳清たん白質の栄養価
Nutritive value of soybean whey protein in young rats and human adults.
岸 恭一/他 【第7巻 1986 Page47】

成人における分離大豆たん白質の栄養価とメチオニン添加効果
Nutritive value of soy protein isolate and effect of methionine supplementation in human adults.
岸 恭一/他 【第6巻 1985 Page88】

成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果
Effect of methionine supplementation to soy protein isolate on short-term nitrogen balance in adult men.
岸 恭一/他 【第5巻 1984 Page88】

分離大豆たん白質とその類似アミノ酸混合物の消化・吸収および体内利用の比較検討
A comparison of digestion, absorption and utilization between soybean protein isolate and its corresponding amino acid mixture in adult rats.
山本 茂/他 【第4巻 1983 Page58】

体脂肪蓄積に及ぼす分離大豆たん白質の効果
Effect of soy protein on carcass fat content in growing rats.
井上 五郎/他 【第3巻 1982 Page71】

Slope ratio assay法による分離大豆たん白質の栄養効率
Nutritive value of soy protein isolate determined by slope ratio assay in growing rats.
井上 五郎/他 【第2巻 1981 Page62】

分離大豆たん白質へのメチオニン補足量に関する研究
Quality of soy protein isolate and the effect of sulfur amino acid supplementation on the protein utilization in growing rats.
井上 五郎/他 【第1巻 1980 Page6】