清水 誠 |
大豆たん白質摂取による代謝改善効果の分子標的解析研究(第三報) |
Study of the Molecular Targets of Metabolic Improvement Caused by Soy Protein Intake |
佐藤 隆一郎/他 【第36 巻2015 Page12】 |
大豆たん白質摂取による代謝改善効果の分子標的解析研究(第二報) |
Study of the Molecular Targets of Metabolic Improvement Caused by Soy Protein Intake (Part II) |
佐藤 隆一郎/他 【第34 巻2013 Page7】 |
大豆たん白質摂取による代謝改善効果の分子標的解析研究(第一報) |
Study of the Molecular Targets of Metabolic Improvement Caused by Soy Protein Intake (PartT) |
佐藤 隆一郎/他【第33 巻2012 Page13】 |
腸管上皮における解毒・排出酵素を制御する大豆由来成分に関する研究 |
Study of the Regulation of Drug Metabolizing Enzymes by Soybean Ingredients in Intestinal Epithelial Cells |
薩 秀夫/他 【第31 巻2010 Page79】 |
大豆素材による炎症性腸疾患の予防・改善効果に関する研究 |
Study on the Preventive Effects of Soybean Ingredients on Inflammatory Bowel Disease |
薩 秀夫/他 【第28 巻2007 Page124】 |