小川 正

大豆を中心とする植物性食品素材のアレルゲン性はストレス負荷に依存するか
Chemical Treatment of Plants May Activate Defense Mechanisms and Increase Allergenicity
小川 正/他 【第24 巻2003 Page22】


低アレルゲン化大豆加工食品提供患者の正確なスクリーニング法の構築
Development of Practical Method for Screening Patients Allergic to Soybean
小川 正/他 【第23巻 2002 Page68】

大豆たん白質糖鎖特異的IgE 抗体の存在と植物性食品の交叉反応性
Occurrence of IgE Antibody Recognizing Asparagine N-linked Glycan Moiety of Soybean Glyco-proteins and Its Cross-reactivity
小川 正/他 【第22巻 2001 Page45】

大豆主要アレルゲンGly m Bd 28K のアレルゲン性に関する研究
Allergenicity of a Soybean Allergen, Gly m Bd 28K
辻 英明/他 【第22巻 2001 Page39】

シリンゴライド(大豆特異的感染病原体産生エリシター)結合たん白質としての Gly m Bd 30K の未知機能の解明とアレルゲン性の関係について
Immunochemical Characterization of Soybean Allergen, Gly m Bd 30K as a Syringolide Receptor
小川 正/他 【第21巻 2000 Page67】

大豆β-コングリシニンおよびその構成サブユニット(α',α,β)間のたん白質化学的構造特異性が生体に及ぼす免疫学的活性の解析
Effect of the Protein Chemical Nature of β-Conglycinin Subunits (α', α and β) on Their Immunological Activity
小川 正/他 【第19巻 1998 Page69】

新大豆アレルゲン成分(Gly m Bd 28K)の単離とたん白質化学的性質
Purification and characterization of soybean allergen Gly m Bd 28K.
小川 正/他 【第18巻 1997 Page62】

各種大豆製品のもつアレルギー反応誘導活性の検討:培養細胞を用いたアレルゲン性の分析
Studies on the Allergenicity of Soy Products -Assay Method Using Cultured Cell Line-
山西 倫太郎/他 【第17巻 1996 Page59】

大豆たん白質の低アレルゲン化の検討:モデル実験系による解析
Development of hypoallergenic soybean protein : analyses using model animals.
小川 正/他 【第16巻 1995 Page62】

低アレルゲン大豆たん白質利用食品の開発に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第15巻 1994 Page104】

大豆たん白質利用食品の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第14巻 1993 Page14】

大豆たん白質の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products: Identification of allergenic proteins in soybeans.
小川 正/他 【第13巻 1992 Page86】