中村 良 |
大豆たん白質の経口摂取による免疫応答と免疫寛容の誘導(3) |
Immunological Response and Tolerance to Dietary Soybean Protein |
松田 幹/他 【第17巻 1996 Page66】
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大豆たん白質の経口摂取による免疫応答と免疫寛容の誘導(第2報) |
Immunological response and tolerance to dietary soybean protein. |
松田 幹/他 【第16巻 1995 Page87】
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大豆たん白質の経口摂取による免疫応答と免疫寛容の誘導 |
Immunological response and tolerance to dietary soybean protein. |
松田 幹/他 【第15巻 1994 Page109】
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大豆たん白質と油脂の酸化物の関与によるアレルゲン活性の検討 |
Studies on allergenicity of soybean protein modified with oxidized lipid. |
松田 幹/他 【第14巻 1993 Page21】
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