三浦 豊 |
大豆イソフラボンの血糖制御に関する作用解析 |
Blood Glucose Regulation by a Soybean Isoflavone, Genistein: Studies in Cultured Cells and Type 2 Diabetic Mice |
矢ヶ崎 一三/他 【第29 巻2008 Page121】 |
がん細胞の増殖と浸潤に及ぼす大豆イソフラボンの作用解析 |
Effects of Soybean Isoflavones on the Proliferation and Invasion of Hepatoma Cells |
矢ヶ崎 一三/他 【第24 巻2004 Page122】
|
サイトカイン産生に及ぼすアルコール処理大豆たん白質含有食の影響 |
Effect of Ethanol-extracted Soy Protein Isolate on Cytokine Productivity in Macrophages from Hepatoma-bearing and Nephritic Rats |
矢ヶ崎 一三/他 【第21巻 2000 Page48】
|
腎炎時のサイトカイン産生に及ぼす摂取大豆たん白質レベルおよびアミノ酸補足の影響 |
Effects of Dietary Soy Protein Levels and Amino Acid Supplement on Cytokine Productivity in Macrophages from Nephritic Rats |
矢ヶ崎 一三/他 【第20巻 1999 Page106】
|
サイトカイン産生に対する大豆たん白質の作用解析 |
Effect of Soy Protein Isolate on Cytokine Productivity in Macrophages from Rats |
矢ヶ崎 一三/他 【第19巻 1998 Page106】
|
大豆ペプチド摂取時の体たん白質代謝状態の評価 |
Evaluation of nutritive value of peptide preparations derived from SPI. |
野口 忠/他 【第11巻 1990 Page83】
|
大豆たん白質摂取に対するラット血中ソマトメジンCの応答 |
Effect of SPI intake on plasma somatomedin C concentration in rats. |
野口 忠/他 【第10巻 1989 Page94】
|