丸山 伸之 |
大豆種子貯蔵たん白質の液胞選別輸送シグナルとレセプターとの相互作用の解析 |
Analysis of Interactions between Vacuolar Sorting Determinants of Soybean Seed Storage Proteins and Receptors |
丸山 伸之/他 【第29 巻2008 Page51】 |
大豆グリシニンの液胞選別輸送シグナルの構造 |
Structural Features of Vacuolar Sorting Determinants of Soybean Glycinin |
丸山 伸之/他 【第27 巻2006 Page24】 |
大豆β-コングリシニンの液胞選別輸送シグナル構造 |
Structural Features of Vacuolar Sorting Determinants of Soybean β-conglycinin |
丸山 伸之/他 【第26 巻2005 Page19】 |
大豆野生種“ツルマメ”の貯蔵たん白質の特性解析と活用 |
Characterization of Seed Storage Proteins of Wild Soybean for Application of Breeding |
丸山 伸之/他 【第25 巻2004 Page20】
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機能性ペプチド素材としての大豆たん白質酵素消化物の総合的評価に関する研究 |
Comprehensive Evaluation of Soy Protein Digests as Sources of Bioactive Peptides |
吉川 正明/他 【第24 巻2003 Page78】
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大豆たん白質への新しい生理機能の導入に関する基礎研究 |
Study on Introducing New Physiological Function into Soy Protein by Genetic Engineering |
吉川 正明/他 【第23巻 2002 Page26】
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変異大豆を利用するグリシニンのサブユニットレベルにおける構造・加工特性相関の解明 |
Elucidation of Structure- physicochemical Function Relationships at Subunit Level of Soybean Glycinin by Using Mutant Cultivars |
丸山 伸之/他 【第23巻 2002 Page21】
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変異大豆を利用するβ-コングリシニンの構造・加工特性相関の解析 |
Investigation of Structure-function Relationships of Soybean β-Conglycinin Using Mutant Soybean Cultivars |
丸山 伸之/他 【第21巻 2000 Page12】
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β-コングリシニンのグリシニン化による食品機能の改質 |
Evolutionary Relationship between β-Conglycinin and Glycinin and Attempts to Improve Food Functions of β-Conglycinin Based on the Relationship |
佐藤 良平/他 【第20巻 1999 Page5】
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大豆β-コングリシニンの構造・機能相関 |
The Structure-function Relationships of Soybean β-Conglycinin |
丸山 伸之/他 【第19巻 1998 Page19】
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