木村 修一

大豆たん白質に対するメチオニン補足の栄養生理的考察:特に食塩嗜好について
Nutritional-physiological consideration for the supplementary effect of methionine to the dietary soybean protein: Especially for the salt preference.
木村 修一/他 【第12巻 1991 Page102】


脳卒中昜発症ラットの血小板凝集に及ぼすSPIならびにEPAの影響
Effects of EPA and SPI on plasma lipids and platelet function in SHRSP.
江 孟燦/他 【第8巻 1987 Page46】

高血圧脳卒中易発症ラット(SHRSP)に対する大豆たん白質の影響について
Effect of soy protein isolate on platelet aggregation in rats, SHRSP.
江 孟燦/他 【第7巻 1986 Page90】

脱脂大豆と分離大豆たん白質の甲状腺肥大作用の比較検討(4)
Comparative studies on the goitrogenic activities of defatted soybean and soybean protein isolate.
木村 修一/他 【第4巻 1983 Page26】

大豆と分離大豆たん白質の甲状腺肥大作用の比較検討(3)
Comparative studies on the goitrogenic activities of soybean and soy protein isolate.
木村 修一/他 【第3巻 1982 Page18】

脱脂大豆と分離大豆たん白質の甲状腺肥大作用の比較検討(2)
Comparative studies on the goitrogenic activities of defatted soybean and soybean protein isolate.
木村 修一/他 【第2巻 1981 Page86】

脱脂大豆と分離大豆たん白質の甲状腺肥大作用の比較検討(1)
Comparative studies on the goitrogenic activities of defatted soybean and soybean protein isolate.
木村 修一 【第1巻 1980 Page48】