木戸 康博

ストレスたん白質の誘導に及ぼす大豆たん白質の影響
Induction of heat shock proteins in rats fed soy protein isolate.
平川 哲也/他 【第16巻 1995 Page4】


運動に伴うフリーラジカル傷害の抑制に対する大豆たん白質の効果
Effect of soy protein isolate on free radical-induced muscle injury under exercise.
二川 健/他 【第15巻 1994 Page45】

たん白質栄養によるマクロファ-ジのO2-産生量とカンジダ貪食能の変化
Protein malnutrition impairs superoxide anion production and Candida phagocytosis by macrophages.
六反 一仁/他 【第14巻 1993 Page79】

血清および肝脂質濃度に及ぼす大豆たん白質ならびに大豆繊維の影響
Effect of soy protein and/or soy fiber on serum and liver lipid concentration in the rat.
志塚 ふじ子/他 【第13巻 1992 Page108】

肝障害ラットの血中アンモニアおよび遊離アミノ酸に及ぼす大豆たん白質の効果
Effect of soy protein diet on plasma ammonia and free amino acids in portacaval shunted rats.
木戸 康博/他 【第12巻 1991 Page114】

消化吸収障害ラットにおける大豆たん白質ペプチドの栄養効果
Effects of soy protein peptide on nutritional state and small intestinal function in short-bowel and methotrexate treated rats.
井原 美佳/他 【第11巻 1990 Page87】

肝障害ラットの栄養状態改善に及ぼす分離大豆たん白質の効果
Effect of soy protein isolate on amelioration of nutritional status in portacaval shunted rats.
木戸 康博/他 【第10巻 1989 Page106】

大豆乳清たん白質の加熱条件と消化率
Effect of various heat treatments on the digestibility of soy whey protein.
木戸 康博/他 【第9巻 1988 Page49】

大豆乳清たん白質の栄養価の改善
Improvement of the protein quality of soybean whey.
岸 恭一/他 【第8巻 1987 Page70】