金田 雅代

学校給食での食物繊維増加の取組による子どもの排便習慣の改善
Improvement of Defecation Habits of Primary School Children by Increase of
Dietary Fiber Intakes in School Lunch.
金田 雅代/他 【第36 巻2015 Page1】

学校給食で水溶性おから使用がもたらす子どもの食事改善の効果
Effect of Water-soluble Okara Fiber Used in School Lunch on Health Improvement in Children
金田 雅代/他 【第35 巻2014 Page1】

水溶性おから繊維は食物繊維のみならず調理素材として有用である(第一報)
Water Soluble Fiber is Useful as a Cooking Ingredient as well as a Dietary Fiber Source (PartI)
金田 雅代/他 【第34 巻2013 Page12】

水溶性おからの調理法と嗜好に関する研究
Cooking Possibilities and Taste Acceptability of Soluble OKARA
金田 雅代/他 【第33 巻2012 Page133】

水溶性おから繊維を利用した学校給食メニューの開発および子どもの嗜好調査
New Recipes for School Lunch Rich in Soluble OKARA Fiber
金田 雅代/他 【第32 巻2011 Page121】