加藤 久典

高齢者の筋機能維持に向けた大豆成分の有効利用の基礎研究
The Basic Study of Efficient Use of Soybean Components to Maintain Geriatric Muscle Function
加藤 久典/他 【第33 巻2012 Page85】


大豆イソフラボンによるインスリン抵抗性の克服とトランスクリプトームおよび
8 プロテオーム解析による機構解明(第三報)
Transcriptome and Proteome Analysis of the Molecular Mechanism in Overcoming Insulin Resistance by a Soybean Isoflavone, Genistein
矢ヶ崎 一三/他 【第32 巻2011 Page1】

大豆イソフラボンによるインスリン抵抗性の克服とトランスクリプトーム
およびプロテオーム解析による機構解明(第二報)
Transcriptome and Proteome Analysis of Molecular Mechanism in Overcoming Insulin Resistance by a
Soybean Isoflavone, Genistein
矢ヶ崎 一三/他 【第31 巻2010 Page23】

大豆イソフラボンによるインスリン抵抗性の克服とトランスクリプトーム
およびプロテオーム解析による機構解明(第一報)
Transcriptome and Proteome Analyses of the Molecular Mechanism of a Soybean Isoflavone, Genistein,
in Overcoming Insulin Resistance
矢ヶ崎 一三/他 【第30 巻2009 Page22】

コレステロール負荷時における大豆たん白質摂取の効果のトランスクリプトーム解析
Transcriptome Analysis of the Effect of Soy Protein Intake in Cholesterol-loaded Rats
加藤 久典/他 【第28 巻2007 Page76】

食生活を視野に入れた大豆たん白質機能のニュートリゲノミクス的研究
Nutrigenomics Study of Soy Protein Function in Light of Dietary Life
加藤 久典/他 【第27 巻2006 Page102】