金森 正雄 |
分離大豆たん白質と乳清たん白質との加熱複合体の栄養生化学的研究 |
Biochemical and nutrition studies on the heat-induced complex of soybean protein isolate and whey protein concentrate. |
金森 正雄/他 【第5巻 1984 Page5】
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大豆の組成各たん白質のCa2+およびκ-カゼインとの相互作用 |
Interactions of soybean proteins with calcium ion and κ-casein. |
金森 正雄/他 【第4巻 1983 Page9】
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分離大豆たん白質とその酵素水解物のコレステロール代謝に与える影響 |
The effects of soy protein isolate and its enzymatic hydrolysate on cholesterol metabolism. |
金森 正雄/他 【第3巻 1982 Page28】
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分離大豆たん白質からの水解物製品の精製 |
Preparation and some characteristics of soy protein from raw soy bean and soy protein isolate. |
金森 正雄/他 【第2巻 1981 Page8】
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