伊吹 文男 |
胆汁酸結合性ポリペプチドのたん白質工学的研究 |
Characterization of a major "bile acid-binding peptide" from the peptic-pancreatic digest of soybean protein.. |
岩見 公和/他 【第15巻 1994 Page74】
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大豆たん白質由来胆汁酸結合ペプチドの構造決定と機能改変 |
Bile acid-binding peptides from digestive products of soy protein: Their structural and functional investigations. |
岩見 公和/他 【第14巻 1993 Page42】
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大豆たん白質を主素材とする不飽和脂質酸化安定剤の開発 |
Utility of soy protein isolate and its admixture as antioxidants in preservation of highly unsaturated lipids. |
伊吹 文男/他 【第11巻 1990 Page17】
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大豆たん白質抗酸化機能の改善とその利用 |
Further improvement in function of soy protein as antioxidant and its application to prevention of linolenate peroxidation. |
伊吹 文男/他 【第10巻 1989 Page23】
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胆汁酸の腸肝循環と食餌性阻害因子 |
Enterohepatic circulation of bile acids and its affecting dietary factors. |
伊吹 文男/他 【第9巻 1988 Page37】
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大豆たん白質を用いた多価不飽和脂肪酸マイクロカプセル化の試み |
Attempts to microencapsulate polyunsaturated fatty acid using soy protein and others as wall materials. |
伊吹 文男/他 【第8巻 1987 Page20】
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