板東 紀子

大豆β-コングリシニンおよびその構成サブユニット(α',α,β)間のたん白質化学的構造特異性が生体に及ぼす免疫学的活性の解析
Effect of the Protein Chemical Nature of β-Conglycinin Subunits (α', α and β) on Their Immunological Activity
小川 正/他 【第19巻 1998 Page69】


新大豆アレルゲン成分(Gly m Bd 28K)の単離とたん白質化学的性質
Purification and characterization of soybean allergen Gly m Bd 28K.
小川 正/他 【第18巻 1997 Page62】

各種大豆製品のもつアレルギー反応誘導活性の検討:培養細胞を用いたアレルゲン性の分析
Studies on the Allergenicity of Soy Products -Assay Method Using Cultured Cell Line-
山西 倫太郎/他 【第17巻 1996 Page59】

大豆たん白質の低アレルゲン化の検討:モデル実験系による解析
Development of hypoallergenic soybean protein : analyses using model animals.
小川 正/他 【第16巻 1995 Page62】

低アレルゲン大豆たん白質利用食品の開発に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第15巻 1994 Page104】

大豆たん白質利用食品の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products.
小川 正/他 【第14巻 1993 Page14】

大豆たん白質の低アレルゲン化に関する研究
Preparation of hypoallergenic soybean products: Identification of allergenic proteins in soybeans.
小川 正/他 【第13巻 1992 Page86】