吉城 由美子

大豆リポキシゲナーゼのXYZ系微弱発光とその応用
Photon Emission Characteristics of Soybean Lipoxygenase in the Presence of Reactive Oxygen Species (X), Hydrogen Donors (Y) and Mediators (Z), and the Application
吉城 由美子/他 【第20巻 1999 Page49】


微弱発光法による大豆の活性酸素消去能に関する研究:活性酸素消去成分の検索と大豆リポキシゲナーゼの発光特性
Reactive Oxygen Scavenging Activity of Soybean by Photon Emission : Especially Screening Test of Reactive Oxygen Scavenging Components and Photon Emission Characteristics of Soybean Lipoxygenase
吉城 由美子/他 【第19巻 1998 Page52】

微弱発光法による大豆たん白質の活性酸素ラジカル消去能に関する研究:特に大豆リポキシゲナーゼについて
Active Oxygen-radical scavenging activity of soybean proteins: Especially soybean lipoxygenase.
吉城 由美子/他 【第18巻 1997 Page42】

微弱発光法による大豆たん白質の活性酸素ラジカル消去能に関する研究
Active Oxygen-Radical Scavenging Activity of Soybean Protein
Husniza HUSSAIN/他 【第17巻 1996 Page33】

大豆加工食品の風味(香りと色)に及ぼすDDMPサポニンの影響
Effect of DDMP saponin on the flavor and color of soybean foods.
大久保 一良/他 【第15巻 1994 Page36】