横越 英彦

大豆たん白質組成アミノ酸混合物摂取による模擬微小重力環境における骨格筋萎縮軽減効果
Effect of Amino Acid Mixture Simulating the Composition of Soy Protein Isolate on Muscle Atrophy by Suspension Hypokinesia/Hypodynamia in Rats
夛田 司/他 【第22巻 2001 Page70】


模擬微小重力環境における骨格筋萎縮に及ぼす大豆たん白質摂取の影響
Effect of Soy Protein Isolate on Muscle Atrophy under Simulated Weightlessness by Suspension Hypokinesia / Hypodynamia in Rats
夛田 司/他 【第20巻 1999 Page112】

分離大豆たん白質に対するメチオニン補足と脳内遊離アミノ酸、セロトニン、カテコラミンの変動:分離大豆たん白質へのアミノ酸補足適量に関する研究
Effect of methionine supplementation to a low soy protein diet on the brain free amino acids, serotonin and catecholamines in rats.
吉田 昭/他 【第7巻 1986 Page41】

分離大豆たん白質に対する含硫アミノ酸補足と脂質代謝の変動
Effect of sulfur amino acid supplement to the soy protein isolate on lipid metabolism in rats.
吉田 昭/他 【第4巻 1983 Page75】

分離大豆たん白質への含硫アミノ酸補足とアミノ酸インバランス
Inducibility of amino acid imbalance by supplement of sulfur-amino acids to a soy protein isolate diet.
吉田 昭/他 【第3巻 1982 Page50】

大豆および分離大豆たん白質への含硫アミノ酸補足効果
Supplemental effect of methionine and cystine to diets containing soybean or a soy protein isolate.
吉田 昭/他 【第2巻 1981 Page82】