山内 文男

大豆たん白質由来抗酸化ペプチドの構造と機能の相関性
Antioxidant Activity of Designed Peptides Based on the Antioxidative Peptide Isolated from Digests of Soybean Protein
村本 光二/他 【第17巻 1996 Page23】


大豆水抽出残さ"オカラ"からのたん白質の抽出とその利用
Isolation and utilization of the protein from "OKARA".
山内 文男/他 【第15巻 1994 Page22】

コンピューター・オンライン粘度計による大豆たん白質-脂質-水分散系の流動挙動の解析
Measurement of flow properties of soybean protein-lipid-water suspension systems with a computer-online viscometer.
山内 文男/他 【第4巻 1983 Page5】

プログラム制御粘度計による大豆たん白質ゲル挙動の解析
Measurment of soy-protein gelation using a program controlled viscometer.
山内 文男/他 【第2巻 1981 Page4】