| 山内 文男 |
| 大豆たん白質由来抗酸化ペプチドの構造と機能の相関性 |
| Antioxidant Activity of Designed Peptides Based on the Antioxidative Peptide Isolated from Digests of Soybean Protein |
村本 光二/他 【第17巻 1996 Page23】
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| 大豆水抽出残さ"オカラ"からのたん白質の抽出とその利用 |
| Isolation and utilization of the protein from "OKARA". |
山内 文男/他 【第15巻 1994 Page22】
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| コンピューター・オンライン粘度計による大豆たん白質-脂質-水分散系の流動挙動の解析 |
| Measurement of flow properties of soybean protein-lipid-water suspension systems with a computer-online viscometer. |
山内 文男/他 【第4巻 1983 Page5】
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| プログラム制御粘度計による大豆たん白質ゲル挙動の解析 |
| Measurment of soy-protein gelation using a program controlled viscometer. |
山内 文男/他 【第2巻 1981 Page4】
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