山内 文男 |
大豆たん白質由来抗酸化ペプチドの構造と機能の相関性 |
Antioxidant Activity of Designed Peptides Based on the Antioxidative Peptide Isolated from Digests of Soybean Protein |
村本 光二/他 【第17巻 1996 Page23】
|
大豆水抽出残さ"オカラ"からのたん白質の抽出とその利用 |
Isolation and utilization of the protein from "OKARA". |
山内 文男/他 【第15巻 1994 Page22】
|
コンピューター・オンライン粘度計による大豆たん白質-脂質-水分散系の流動挙動の解析 |
Measurement of flow properties of soybean protein-lipid-water suspension systems with a computer-online viscometer. |
山内 文男/他 【第4巻 1983 Page5】
|
プログラム制御粘度計による大豆たん白質ゲル挙動の解析 |
Measurment of soy-protein gelation using a program controlled viscometer. |
山内 文男/他 【第2巻 1981 Page4】
|