安本 教傳

大豆たん白質食の糖質酸化促進機能と糖尿病発症の予防機能に関する研究
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第26 巻2005 Page90】


大豆たん白質食の糖質酸化促進作用と糖尿病合併症予防機能に関する研究
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate-hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第25 巻2004 Page114】

糖尿病モデルマウスにおいて食餌中の大豆たん白質が糖質および脂質の酸化に及ぼす効果
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate Hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Fat in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第23巻 2002 Page92】

食事と同時に摂取された大豆たん白質加水分解物が食品成分を燃焼させる効果:安定同位体を用いた基質酸化量の経時的測定
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate Hydrolysate on Oxidation of Food Components : Measurements of Substrate Oxidation Using Stable Isotope
石原 健吾/他 【第22巻 2001 Page87】

大豆11Sグロブリンのサブユニット中のペプチドフラグメントを抗原とする免疫学的手法による加熱変性大豆たん白質の検出、定量法の開発
Study on quantitation of heat denatured soy protein: Development of novel method for quantitation of heat-denatured soy protein by utilizing peptide fragment from subunit of soy 11S globulin as antigen in enzyme linked immunosorbent assay.
安本 教傳/他 【第8巻 1987 Page25】

動物性たん白質食品中に混和された植物性たん白質の定量的検出(2):酵素標識免疫定量法(ELISA)による加工大豆たん白質の定量的検出
Study on quantitative detection of soybean protein admixed with processed meat products: Enzyme-linked immuno-sorbent assay of heat processed soybean protein.
安本 教傳/他 【第7巻 1986 Page18】

動物性たん白質食品中に混和された植物性たん白質の定量的検出
Study on quantitation of soybean protein added to the processed meat product : Isolation and identification of a specific pentapeptide in 11S globulin of soybean protein.
安本 教傳/他 【第6巻 1985 Page21】

大豆に含まれるセレンの存在様式とセレノメチオニンの腸管吸収
Selenomethionine in soybean proteins and its intestinal absorption.
安本 教傳/他 【第5巻 1984 Page48】

大豆たん白質に含まれるセレンの栄養有効性と化学形態
Nutritional efficiency and chemical form of selenium, an essential trace element contained in soybean protein..
安本 教傳/他 【第4巻 1983 Page35】