安本 教傳 |
大豆たん白質食の糖質酸化促進機能と糖尿病発症の予防機能に関する研究 |
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice |
石原 健吾/他 【第26 巻2005 Page90】 |
大豆たん白質食の糖質酸化促進作用と糖尿病合併症予防機能に関する研究 |
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate-hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice |
石原 健吾/他 【第25 巻2004 Page114】
|
糖尿病モデルマウスにおいて食餌中の大豆たん白質が糖質および脂質の酸化に及ぼす効果 |
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate Hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Fat in Diabetic Obese Mice |
石原 健吾/他 【第23巻 2002 Page92】
|
大豆に含まれるセレンの存在様式とセレノメチオニンの腸管吸収 |
Selenomethionine in soybean proteins and its intestinal absorption. |
安本 教傳/他 【第5巻 1984 Page48】
|
大豆たん白質に含まれるセレンの栄養有効性と化学形態 |
Nutritional efficiency and chemical form of selenium, an essential trace element contained in soybean protein.. |
安本 教傳/他 【第4巻 1983 Page35】
|