| 安田 正昭 |
| 遺伝子組換えによる大豆乳凝集酵素の効率的生産技術開発 |
| Genetically Engineered Bacillus subtilis Produces Soybean-Milk-Coagulating Enzyme |
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安田 正昭/他 【第24 巻2003 Page43】
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| 細菌プロテアーゼによる大豆乳凝集機構の解析とその食品加工への利用 |
| Analysis for Mechanism of Soybean- milk- coagulation by Bacterial Protease and Utilization of the Enzyme to the Food Processing |
安田 正昭/他 【第23巻 2002 Page36】
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| 分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の香味成分に関する研究:熟成過程におけるアミノ酸、糖、有機酸の変化 |
| Studies on tofuyo flavor using soy protein isolate: Changes in free amino acids, reducing sugars and organic acids. |
安田 正昭/他 【第10巻 1989 Page18】
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| 分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の製造に関する研究:熟成過程における大豆たん白質の分解 |
| Studies on production of tofuyo using soy protein isolate: Decomposition of soy protein during ripening period. |
安田 正昭/他 【第9巻 1988 Page19】
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| 分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の製造に関する研究:大豆たん白ゲル調製条件の検討 |
| Studies on production of tofuyo using soy protein isolate: Preparation of soy protein gel. |
安田 正昭/他 【第8巻 1987 Page12】
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