安田 正昭

遺伝子組換えによる大豆乳凝集酵素の効率的生産技術開発
Genetically Engineered Bacillus subtilis Produces Soybean-Milk-Coagulating Enzyme
安田 正昭/他 【第24 巻2003 Page43】


細菌プロテアーゼによる大豆乳凝集機構の解析とその食品加工への利用
Analysis for Mechanism of Soybean- milk- coagulation by Bacterial Protease and Utilization of the Enzyme to the Food Processing
安田 正昭/他 【第23巻 2002 Page36】

分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の熟成機構に関する研究:紅麹菌プロティナーゼによる大豆たん白質の分解
Studies on ripening mechanism of tofuyo using soy protein isolate: Degradation of soybean protein by Monascus-proteinase.
安田 正昭/他 【第13巻 1992 Page7】

とうふようの香味成分に関する研究:分離大豆たん白質による「とうふよう」と伝統的なとうふようの呈味成分についての比較検討
Studies on flavor of tofuyo: A comparison of tasty components between fabricated "Tofuyo" form soy protein isolate and traditional tofuyo.
安田 正昭/他 【第12巻 1991 Page7】

分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の製造に関する研究:熟成過程における製品の物性変化
Studies on production of Tofuyo using soy protein isolate: Changes in physical properties of the product during ripening period.
安田 正昭/他 【第11巻 1990 Page11】

分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の香味成分に関する研究:熟成過程におけるアミノ酸、糖、有機酸の変化
Studies on tofuyo flavor using soy protein isolate: Changes in free amino acids, reducing sugars and organic acids.
安田 正昭/他 【第10巻 1989 Page18】

分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の製造に関する研究:熟成過程における大豆たん白質の分解
Studies on production of tofuyo using soy protein isolate: Decomposition of soy protein during ripening period.
安田 正昭/他 【第9巻 1988 Page19】

分離大豆たん白質を用いた「とうふよう」の製造に関する研究:大豆たん白ゲル調製条件の検討
Studies on production of tofuyo using soy protein isolate: Preparation of soy protein gel.
安田 正昭/他 【第8巻 1987 Page12】