渡邊 昌 |
日本人のフィトケミカルの摂取量と健康影響 |
Intake of Phytochemicals by Japanese and Its Health Effects |
メリッサ・メルビー/他 【第27 巻2006 Page138】 |
大豆イソフラボン摂取と乾燥血液スポット濃度の地域的な違いと健康関係について |
Health Effects and Regional Difference in Soy Isoflavone Intake and Dried Blood Spot Concentration |
メリッサ・メルビー/他 【第26 巻2005 Page133】 |
月経前症候群におよぼす大豆イソフラボンの影響(第2報) |
Effect of Soy Isoflavones on Premenstrual Syndrome (Part 2) |
石渡 尚子/他 【第25 巻2004 Page157】
|
大豆イソフラボンの骨密度および骨代謝に及ぼす影響 |
Effects of Soybean Isoflavones on Bone Mineral Density and Bone Metabolism in Human |
荒井 裕介/他 【第21巻 2000 Page79】
|
大豆胚軸茶のがん抑制作用に関する研究 |
Anti-carcinogenic Effect of Soybean Hypocotyl |
安原 義/他 【第20巻 1999 Page94】
|