渡邊 昌

大豆摂取の2 型糖尿病,インスリン抵抗性,インスリン分泌不全に対する効果
―75 g OGTT で評価する大規模前向きコホート研究―
Effects of Soybean Product Intake on Incidence of Type 2 Diabetes,
Impaired Insulin Resistance and Impaired Insulin Secretion―the Saku Study
辰巳 友佳子/他 【第34 巻2013 Page104】


日本人のフィトケミカルの摂取量と健康影響
Intake of Phytochemicals by Japanese and Its Health Effects
メリッサ・メルビー/他 【第27 巻2006 Page138】

大豆イソフラボン摂取と乾燥血液スポット濃度の地域的な違いと健康関係について
Health Effects and Regional Difference in Soy Isoflavone Intake and Dried Blood Spot Concentration
メリッサ・メルビー/他 【第26 巻2005 Page133】

月経前症候群におよぼす大豆イソフラボンの影響(第2報)
Effect of Soy Isoflavones on Premenstrual Syndrome (Part 2)
石渡 尚子/他 【第25 巻2004 Page157】

大豆イソフラボンの骨密度および骨代謝に及ぼす影響:生体内イソフラボン濃度および性ホルモン結合グロブリンと骨指標との相関
Effects of Soybean Isoflavones on Bone Mineral Density and Bone Metabolism in Women : Correlation among Isoflavone Concentrations in Biological Fluids, Sex-hormone Binding Globulin and Bone Biomarkers
荒井 裕介/他 【第22巻 2001 Page135】

大豆イソフラボンの骨密度および骨代謝に及ぼす影響
Effects of Soybean Isoflavones on Bone Mineral Density and Bone Metabolism in Human
荒井 裕介/他 【第21巻 2000 Page79】

大豆胚軸茶のがん抑制作用に関する研究
Anti-carcinogenic Effect of Soybean Hypocotyl
安原 義/他 【第20巻 1999 Page94】