裏出 令子

高純度大豆たん白質の食品生理機能(第三報)
Physiological Function of Highly Purified Soy Proteins (Part V)
裏出 令子/他 【第33 巻2012 Page1】


高純度大豆たん白質の食品生理機能(第二報)
Physiological Function of Highly Purified Soy Proteins
裏出 令子/他 【第32 巻2011 Page7】

高純度大豆たん白質の食品理機生能
Physiological Function of Highly Purified Soy Proteins
裏出 令子/他 【第31 巻2010 Page30】

大豆たん白質の高次構造を形成するたん白質群の解析
Proteins Catalyzing Folding of Seed Storage Proteins of Soybean
裏出 令子【第28 巻2007 Page6】

大豆たん白質のフォールディングとジスルフィド結合形成を司るたん白質群の探索
Proteins Catalyzing the Formation of Disulfide Bonds for Correct Folding of Seed Storage Proteins in the Endoplasmic Reticulum of Soybean Cotyledon
裏出 令子 【第27 巻2006 Page36】

β-コングリシニンおよびホスファチジルコリンのドウ成分との相互作用の解明に関する研究
Interactions of β-Conglycinin and Phosphatidylcholine with Dough Components
裏出 令子 【第25 巻2004 Page52】

β-コングリシニン添加ドウに対するレシチンの製パン性改善効果の分子機構
Functions of Lecithin in Dough and Bread Supplemented with β-Conglycinin
裏出 令子 【第24 巻2003 Page38】