知地 英征

オリゴメチオニンをプローブとする大豆たん白質、ペプチドの栄養特性の評価(2)
Nutritional evaluation of dietary protein and peptides using oligo-L-methionine as a probe for digestive functions (II).
桐山 修八/他 【第12巻 1991 Page85】


オリゴメチオニンをプローブとするたん白質、ペプチド、アミノ酸混合物の栄養特性評価(1)
Nutritional evaluation of dietary protein, peptides, and amino acids using oligomethionine as a probe for exocrine pancreatic secretion.
桐山 修八/他 【第11巻 1990 Page78】

飼料たん白質の種類によるオリゴメチオニン補足効果の相違と膵酵素分泌パターンの関連性
Differential effects of oligo-L-methionine supplemented to various dietary proteins and exocrine pancreatic enzyme secretion in rats.
桐山 修八/他 【第8巻 1987 Page59】

飼料たん白質源の種類によるオリゴメチオニン補足効果の相違と膵酵素分泌パターンの関連性
Acute and chronic responses of pancreatic exocrine carboxypeptidase A secretion to different dietary proteins and oligomethionine in rats.
桐山 修八/他 【第7巻 1986 Page35】

低カゼイン、および低大豆たん白質飼料に対するメチオニンとオリゴメチオニン補足の栄養的相違
Differential inducibility of threonine imbalance of L-methionine and oligo-L methionine supplemented to a 8% casein or 10% soy protein isolate diet in rats.
桐山 修八/他 【第5巻 1984 Page31】