田中 一成

β- コングリシニンの栄養生理機能に関する研究:
摂取量およびアミノ酸組成の影響について
Nutritional Studies on Dietary β-Conglycinin -Effects of Dose and Amino Acid Composition-
古場 一哲/他【第32 巻2011 Page91】


β-コングリシニン摂取による摂食量減少に対するラットの系統および食餌組成の影響
Influence of Rat Strain and Diet Composition on Dietary β-Conglycinin-Dependent Reduction of Food
Consumption
古場 一哲/他 【第30 巻2009 Page109】

β-コングリシニン同時摂取による共役リノール酸の体脂肪低減効果の修飾に関する研究
Interaction of Dietary β-Conglycinin and Conjugated Linoleic Acid on Body Fat Mass and Lipid Metabolism in Rats
古場 一哲/他 【第28 巻2007 Page67】

分離大豆たん白質のラット血清コレステロール濃度低下作用(6)
Hypocholesterolemic effect of soy protein isolate in rats (VI).
菅野 道廣/他 【第6巻 1985 Page76】

分離大豆たん白質のラット血清コレステロール濃度低下作用(5)
Hypocholesterolemic effect of soy protein isolate in rats (V).
菅野 道廣/他 【第5巻 1984 Page75】

分離大豆たん白質のラット血清コレステロール濃度低下作用(3)
Hypocholesterolemic effect of soy protein isolate in rats.
菅野 道廣/他 【第3巻 1982 Page33】