高村 仁知 |
リポキシゲナーゼ欠損大豆における豆臭生成機構の解析 |
Mechanism of Beany Flavor Formation in Lipoxygenase-Deficient Soybean |
的場 輝佳/他 【第17巻 1996 Page29】
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大豆の豆臭生成に対する油脂の影響 |
Effect of edible oil on beany flavor formation in soybean homogenate. |
的場 輝佳/他 【第16巻 1995 Page46】
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大豆におけるカルボニル化合物の挙動と風味との関係 |
Relationship between behavior of carbonyl compounds and flavor in soybeans. |
的場 輝佳/他 【第15巻 1994 Page32】
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大豆たん白質製品中のヘキサナール生成とその抑制に関与する因子 |
Depression of n-hexanal formation in soy protein products. |
鬼頭 誠/他 【第13巻 1992 Page12】
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