| 高橋 徹三 |
| 成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果(3) |
| Effect of supplementing methionine to soy protein isolate on the protein utilization in male adult humans (3rd report). |
高橋 徹三/他 【第7巻 1986 Page53】
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| 成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果(2) |
| Effect of supplementing methionine to soy protein isolate on the protein utilization in male adult humans (2nd report). |
高橋 徹三/他 【第6巻 1985 Page96】
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| 成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果(1) |
| Effect of supplementing methionine to soy protein isolate on the protein utilization in male adult humans. |
高橋 徹三/他 【第5巻 1984 Page94】
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| 分離大豆たん白質と豆腐の栄養価の比較 |
| Comparison of nutritive values between soy protein isolate and tofu. |
高橋 徹三/他 【第4巻 1983 Page93】
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| 大豆たん白質と分離大豆たん白質の栄養価の比較 |
| Comparison of nutritive values between soy protein isolate and other soy proteins. |
高橋 徹三/他 【第2巻 1981 Page52】
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| 大豆たん白質の米への補足効果 |
| Supplemental effect of soy protein isolate to white rice. |
高橋 徹三 【第1巻 1980 Page16】
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