鈴木 鐵也

大豆11Sグロブリンのサブユニット中のペプチドフラグメントを抗原とする免疫学的手法による加熱変性大豆たん白質の検出、定量法の開発
Study on quantitation of heat denatured soy protein: Development of novel method for quantitation of heat-denatured soy protein by utilizing peptide fragment from subunit of soy 11S globulin as antigen in enzyme linked immunosorbent assay.
安本 教傳/他 【第8巻 1987 Page25】


動物性たん白質食品中に混和された植物性たん白質の定量的検出(2):酵素標識免疫定量法(ELISA)による加工大豆たん白質の定量的検出
Study on quantitative detection of soybean protein admixed with processed meat products: Enzyme-linked immuno-sorbent assay of heat processed soybean protein.
安本 教傳/他 【第7巻 1986 Page18】

動物性たん白質食品中に混和された植物性たん白質の定量的検出
Study on quantitation of soybean protein added to the processed meat product : Isolation and identification of a specific pentapeptide in 11S globulin of soybean protein.
安本 教傳/他 【第6巻 1985 Page21】

大豆に含まれるセレンの存在様式とセレノメチオニンの腸管吸収
Selenomethionine in soybean proteins and its intestinal absorption.
安本 教傳/他 【第5巻 1984 Page48】