斎藤 努 |
口腔内における酸性化大豆たん白質の沈澱形成と渋味発生機構の解析 |
Neurophysiological Clarification of the Mechanism Involved in the Astringent Taste Formation by Acidified Soy Protein |
駒井 三千夫/他 【第29 巻2008 Page71】 |
酸性化大豆たん白質の渋味発生機構に関する神経生理学的研究 |
Neurophysiological Study on the Mechanism Involved in the Astringent Taste Formation by Acidified Soy Protein |
駒井 三千夫/他 【第28 巻2007 Page40】 |
大豆たん白質の渋味発生機構に関する電気生理学的研究 |
Neurophysiological Study on the Taste Reception of Astringency Derived from Soy Protein |
駒井 三千夫/他 【第27 巻2006 Page62】 |
たん白質成分の渋味のマスキングに関する神経生理学的研究 |
Masking of Soyprotein-derived Astringency and Its Astringency-sensitive Neuron Profile in Chorda Tympani Nerve Fibers |
駒井 三千夫/他 【第25 巻2004 Page57】
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