小川 智久 |
分離大豆たん白質からのフィチン酸の酸抽出除去とそれのたん白質特性への影響 |
Removal of Phytic Acid from Soy Protein Isolates and Its Effect on Protein Functionality |
加藤 美樹/他 【第23巻 2002 Page41】
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大豆プロテオリピド-アポたん白質とオレオシンの分子構造的相関性 |
Structural Relationship between Proteolipid-apoproteins and Oleosins of Soybean |
鈴木 美葉子/他 【第22巻 2001 Page27】
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大豆レクチンの消化吸収性と食品機能性 |
Stability of Soybean Lectin during Food Processing and in Digestive Tract |
梅澤 有希子/他 【第20巻 1999 Page59】
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大豆たん白質からのカルシウム吸収促進ペプチドの作出 |
Inhibition of Calcium Carbonate Crystallization by Soybean Protein Hydrolysate and Its Promotion Effect on Calcium Absorption |
金 東浩/他 【第19巻 1998 Page63】
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大豆由来抗酸化ペプチドと非ペプチド性抗酸化剤の相乗作用 |
Synergistic effects of antioxidative peptides from a soybean protein digest on the antioxidative activity of nonpeptidic antioxidants. |
村本 光二/他 【第18巻 1997 Page55】
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