森山 達哉

大豆を中心とする植物性食品素材のアレルゲン性はストレス負荷に依存するか
Chemical Treatment of Plants May Activate Defense Mechanisms and Increase Allergenicity
小川 正/他 【第24 巻2003 Page22】


低アレルゲン化大豆加工食品提供患者の正確なスクリーニング法の構築
Development of Practical Method for Screening Patients Allergic to Soybean
小川 正/他 【第23巻 2002 Page68】

大豆たん白質糖鎖特異的IgE 抗体の存在と植物性食品の交叉反応性
Occurrence of IgE Antibody Recognizing Asparagine N-linked Glycan Moiety of Soybean Glyco-proteins and Its Cross-reactivity
小川 正/他 【第22巻 2001 Page45】

シリンゴライド(大豆特異的感染病原体産生エリシター)結合たん白質としての Gly m Bd 30K の未知機能の解明とアレルゲン性の関係について
Immunochemical Characterization of Soybean Allergen, Gly m Bd 30K as a Syringolide Receptor
小川 正/他 【第21巻 2000 Page67】