森 友彦

大豆グリシニンの分子種多様性に関する研究
Studies on Heterogeneity of Soybean Glycinin
森 友彦 【第19巻 1998 Page25】


グリシニンの加熱ゲル化におけるジスルフィド架橋部位の決定へのアプローチ
Strategy for Determination of Cysteine Residues Involved in Disulfide Bridge Formation During
森 友彦 【第17巻 1996 Page45】

大豆たん白質ゲルの物性制御要因に関する研究
Studies on structural factor involved in physical properties of thermally induced soy protein gels.
森 友彦 【第16巻 1995 Page94】

大豆たん白質ゲルのテクスチャー特性に関与する因子
Role of 7S and 11S globulins in textural properties of soy protein gel.
森 友彦 【第15巻 1994 Page17】

大豆たん白質の物性付与能の評価と制御要因に関する研究
Studies on mechanical and textural properties of thermally induced soy protein gels.
森 友彦 【第14巻 1993 Page112】