水野谷 航

エクオールのラット骨格筋への影響および蓄積量に関する研究
Effect of Equol on Rat Skeletal Muscle Properties
水野谷 航/他 【第34 巻2013 Page162】


大豆イソフラボンがラット骨格筋の線維タイプおよび筋重量に及ぼす影響
Effect of Dietary Soy Isoflavones on Rat Skeletal Muscle Fiber Type and Muscle Mass
水野谷 航/他【第33 巻2012 Page160】

大豆イソフラボンが骨格筋線維型に及ぼす影響
Effect of Dietary Soy Isoflavones on Rat Skeletal Muscle Fiber Type
水野谷 航/他【第32 巻2011 Page157】

大豆たん白質食の糖質酸化促進機能と糖尿病発症の予防機能に関する研究
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第26 巻2005 Page90】

大豆たん白質食の糖質酸化促進作用と糖尿病合併症予防機能に関する研究
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate-hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Diabetic Disorders in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第25 巻2004 Page114】

糖尿病モデルマウスにおいて食餌中の大豆たん白質が糖質および脂質の酸化に及ぼす効果
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate Hydrolysate on Oxidation of Dietary Carbohydrate and Fat in Diabetic Obese Mice
石原 健吾/他 【第23巻 2002 Page92】

食事と同時に摂取された大豆たん白質加水分解物が食品成分を燃焼させる効果:安定同位体を用いた基質酸化量の経時的測定
Effect of Dietary Soybean Protein Isolate Hydrolysate on Oxidation of Food Components : Measurements of Substrate Oxidation Using Stable Isotope
石原 健吾/他 【第22巻 2001 Page87】