| 小林 邦彦 |
| 大豆たん白質とガラクトマンナン型多糖類とのハイブリッド化による新規食品素材の開発 |
| Development in novel functional food materials by hybridization of soy protein to galactomannan type polysaccharides. |
小林 邦彦/他 【第13巻 1992 Page15】
|
| 食品たん白質由来の血圧調節系に関与する阻害ペプチド |
| Renin and angiotensin-converting enzyme inhibitors in food protein hydrolysates. |
松冨 直利/他 【第12巻 1991 Page74】
|
| 大豆たん白質-多糖類ハイブリッド形成による新規食品素材の開発 |
| Developments in novel functional food materials by hybridization of soy protein to polysaccharides. |
小林 邦彦/他 【第11巻 1990 Page23】
|
| 大豆たん白質の乾燥下での熱変性による機能特性改変 |
| Improvements of the functional properties of soy protein by heating in dry state. |
小林 邦彦/他 【第10巻 1989 Page13】
|
| 大豆たん白質の酵素的脱アミド化による機能改質 |
| Improvements of the functional properties of soy protein by enzymatic deamidation. |
小林 邦彦/他 【第9巻 1988 Page16】
|