桐山 修八 |
分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用(2) |
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats (II). |
原 博/他 【第15巻 1994 Page57】
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分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用 |
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats. |
原 博/他 【第14巻 1993 Page4】
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大豆低分子ペプチドの栄養特性:特に消化管機能への影響 |
Nutritional evaluation of SPI-derived peptides in rats- The effects of peptide chain length on the digestive intensity of oligo-L-methionine. |
原 博/他 【第13巻 1992 Page38】
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オリゴメチオニンをプローブとする大豆たん白質、ペプチドの栄養特性の評価(2) |
Nutritional evaluation of dietary protein and peptides using oligo-L-methionine as a probe for digestive functions (II). |
桐山 修八/他 【第12巻 1991 Page85】
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大豆たん白質による肝コレステロール濃度の調節機構 |
Liver cholesterol-lowering activity of soybean protein isolate in rats. |
佐伯 茂/他 【第10巻 1989 Page53】
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血中コレステロール濃度におよぼす分離大豆たん白質及びカゼインのサクシニル化の影響 |
Effects of succinylation of soy protein isolate (SPI) and casein on plasma cholesterol concentration in rats. |
佐伯 茂/他 【第6巻 1985 Page68】
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