木本 実 |
分離大豆たん白質のメチオニン利用効率の改善と低食物アレルギー食品としての大豆ペプチドの利用について |
Use of soybean peptides to improve bioavailability of methionine and to reduce gastrointestinal soy protein allergy. |
谷口 已佐子/他 【第14巻 1993 Page28】
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ミネラル代謝に対するフィチン酸除去大豆たん白質酵素分解物の影響 |
Effects of phytate removal from SPI hydrolyzate on the calcium and zinc bioavailabilities in the growing rat. |
新山 喜昭/他 【第13巻 1992 Page80】
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SPIから調製したペプチド混合物の脱塩精製と精製標品の腸管吸収 |
Demineralization of enzymic hydrolysate of SPI (Hinute PM) and absorption of desalted preparation in rat small intestine in vitro. |
中坊 幸弘/他 【第10巻 1989 Page76】
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