木村 廣子

大豆に起因するアレルギーに関する基礎研究
Basic studies on soybean-associated allergy.
荒井 綜一/他 【第12巻 1991 Page37】


大豆に起因するアレルギーに関する基礎研究
Basic studies on soybean-associated allergy.
荒井 綜一/他 【第11巻 1990 Page60】

15N標識大豆を用いた食事性たん白質の体内移動速度に関する考察
Entry of intake protein-derived nitrogen into the body : A study with 15N-labelled soy protein.
荒井 綜一/他 【第10巻 1989 Page28】

酵素修飾による大豆たん白質への15N標識メチオニンの導入:その生成物の小腸管腔内での挙動
Enzymatically modified soy protein produced with covalent incorporation of (15N) - methionine: Its behavior in the rat small-intestinal tract.
荒井 綜一/他 【第7巻 1986 Page14】

大豆たん白質ペプチドの生産および栄養効果の検証
Production and nutritional quality of an oligopeptide mixture produced from soy protein isolate.
荒井 綜一/他 【第6巻 1985 Page85】