加藤 昭夫 |
植物性たん白質のペプチド再構成による高機能化 |
Improvement of plant protein by the reconstitution of peptides. |
加藤 昭夫/他 【第18巻 1997 Page49】
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小麦発芽種子からの新規なたん白質脱アミド化酵素による大豆たん白質の機能改変 |
Improvement of the Functional Properties of Soy Protein by the Treatment with Protein Deamidase |
加藤 昭夫/他 【第17巻 1996 Page40】
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大豆たん白質の低水分活性化での自発的脱アミド化による高品質化 |
Improvement of the functional properties of soy protein by spontaneous deamidation occurred in a low water activity. |
加藤 昭夫/他 【第16巻 1995 Page104】
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多糖修飾大豆たん白質の高品質化に及ぼす糖鎖長の影響 |
Effects of the length of polysaccharide chains on the improvement of the functional properties of soy protein modified with polysaccharides. |
加藤 昭夫/他 【第15巻 1994 Page7】
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大豆たん白質とガラクトマンナン型多糖類とのハイブリッド化による新規食品素材の開発 |
Development in novel functional food materials by hybridization of soy protein to galactomannan type polysaccharides. |
小林 邦彦/他 【第13巻 1992 Page15】
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食品たん白質由来の血圧調節系に関与する阻害ペプチド |
Renin and angiotensin-converting enzyme inhibitors in food protein hydrolysates. |
松冨 直利/他 【第12巻 1991 Page74】
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大豆たん白質-多糖類ハイブリッド形成による新規食品素材の開発 |
Developments in novel functional food materials by hybridization of soy protein to polysaccharides. |
小林 邦彦/他 【第11巻 1990 Page23】
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大豆たん白質の乾燥下での熱変性による機能特性改変 |
Improvements of the functional properties of soy protein by heating in dry state. |
小林 邦彦/他 【第10巻 1989 Page13】
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大豆たん白質の酵素的脱アミド化による機能改質 |
Improvements of the functional properties of soy protein by enzymatic deamidation. |
小林 邦彦/他 【第9巻 1988 Page16】
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