| 井沢 真吾 |
| 大豆ペプチドによるリン脂質合成系の活性化を介した酵母発酵能改善機構の解析 |
| Study on the Mechanisms of Improved Fermentation Ability of Yeast Cells Caused by Soy Peptides |
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井沢 真吾 【第36 巻2015 Page93】
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| 大豆ペプチドによるグリコーゲン高蓄積酵母の育種と分子機構の解析 |
| Study of the Mechanisms of Yeast Glycogen Accumulation Caused by Soy Peptides |
井沢 真吾 【第33 巻2012 Page46】 |
| 大豆ペプチドによるリピッドボディ形成抑制分子機構の解析 |
| Inhibition of Yeast Lipid Body Formation by Soy Peptides |
井沢 真吾 【第31 巻2010 Page96】 |
| 大豆ペプチド培地による酵母のストレス耐性付与機構の解析: 細胞内脂質代謝改変効果の検証 |
| Improvement of Yeast Stress Tolerance by Soy Peptides -Study on the Effects of Soy Peptides on Yeast Lipid Metabolism- |
井沢 真吾 【第30 巻2009 Page84】 |
| 大豆ペプチドの利用による食品有用微生物の品質改善とその分子機構の解析 |
| Quality Improvement of Microorganisms by Soy Peptides |
井沢 真吾 【第29 巻2008 Page61】 |