岩谷 昌子 |
分離大豆たん白質の制限アミノ酸とその補足効果(4) |
Limiting amino acids of soy protein isolate and their supplementary effects (Part 4). |
山口 迪夫/他 【第4巻 1983 Page65】
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分離大豆たん白質の制限アミノ酸とその補足効果(3) |
Limiting amino acids of soy protein isolate and their supplementary effects (Part 3). |
山口 迪夫/他 【第3巻 1982 Page46】
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分離大豆たん白質の制限アミノ酸とその補足効果(2) |
Limiting amino acids of soy protein isolate and their supplementary effects (Part 2). |
山口 迪夫/他 【第2巻 1981 Page77】
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分離大豆たん白質の制限アミノ酸とその補足効果(1) |
Limiting amino acids of soy protein isolate and their supplementary effects. |
山口 迪夫/他 【第1巻 1980 Page10】
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