井上 國世

大豆たん白質7Sおよび11Sグロブリン画分のズブチリシン・カールスベルグによる
消化性と凝集性の比較およびアレルゲンGly mBd 30Kの関与
Comparison between Soyprotein 7S and 11S Globulins and Involvement of the Allergen Gly m Bd 30K in the Proteolysis and Coagulation of Soyprotein Induced by Subtilisin Carlsberg
井上 國世 【第27 巻2006 Page58】


大豆たん白質溶液の濁度変化を指標とした簡便かつ新規なプロテイナーゼ活性測定法の開発
A Novel and Convenient Assay Method for Proteinase Activity by Measuring Turbidity Change in Proteolytic Digestion of Soy Protein Isolates
井上 國世/他 【第25 巻2004 Page48】

プロテアーゼによる分離大豆たん白質の凝集反応の考察
Proteolytic Digestion of Soy Protein Isolates and the Coagulation of the Digests
井上 國世/他 【第21巻 2000 Page22】

酵素化学的および物理化学的手法を用いる大豆たん白質の脱臭技術の開発
Deodorization of Soybean Proteins by Enzymatic and Physicochemical Processings
井上 國世 【第20巻 1999 Page20】

脱脂大豆たん白質からの物理化学的脱臭操作の開発
Deodorization of Soybean Proteins by Physicochemical Processing
井上 國世 【第19巻 1998 Page41】