井上 五郎 |
肝障害ラットの栄養状態改善に及ぼす分離大豆たん白質の効果 |
Effect of soy protein isolate on amelioration of nutritional status in portacaval shunted rats. |
木戸 康博/他 【第10巻 1989 Page106】
|
大豆乳清たん白質の加熱条件と消化率 |
Effect of various heat treatments on the digestibility of soy whey protein. |
木戸 康博/他 【第9巻 1988 Page49】
|
大豆乳清たん白質の栄養価の改善 |
Improvement of the protein quality of soybean whey. |
岸 恭一/他 【第8巻 1987 Page70】
|
大豆乳清たん白質の栄養価 |
Nutritive value of soybean whey protein in young rats and human adults. |
岸 恭一/他 【第7巻 1986 Page47】
|
成人における分離大豆たん白質の栄養価とメチオニン添加効果 |
Nutritive value of soy protein isolate and effect of methionine supplementation in human adults. |
岸 恭一/他 【第6巻 1985 Page88】
|
成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果 |
Effect of methionine supplementation to soy protein isolate on short-term nitrogen balance in adult men. |
岸 恭一/他 【第5巻 1984 Page88】
|
体脂肪蓄積に及ぼす分離大豆たん白質の効果 |
Effect of soy protein on carcass fat content in growing rats. |
井上 五郎/他 【第3巻 1982 Page71】
|
Slope ratio assay法による分離大豆たん白質の栄養効率 |
Nutritive value of soy protein isolate determined by slope ratio assay in growing rats. |
井上 五郎/他 【第2巻 1981 Page62】
|
分離大豆たん白質へのメチオニン補足量に関する研究 |
Quality of soy protein isolate and the effect of sulfur amino acid supplementation on the protein utilization in growing rats. |
井上 五郎/他 【第1巻 1980 Page6】
|