井上 五郎

肝障害ラットの栄養状態改善に及ぼす分離大豆たん白質の効果
Effect of soy protein isolate on amelioration of nutritional status in portacaval shunted rats.
木戸 康博/他 【第10巻 1989 Page106】


大豆乳清たん白質の加熱条件と消化率
Effect of various heat treatments on the digestibility of soy whey protein.
木戸 康博/他 【第9巻 1988 Page49】

大豆乳清たん白質の栄養価の改善
Improvement of the protein quality of soybean whey.
岸 恭一/他 【第8巻 1987 Page70】

大豆乳清たん白質の栄養価
Nutritive value of soybean whey protein in young rats and human adults.
岸 恭一/他 【第7巻 1986 Page47】

成人における分離大豆たん白質の栄養価とメチオニン添加効果
Nutritive value of soy protein isolate and effect of methionine supplementation in human adults.
岸 恭一/他 【第6巻 1985 Page88】

成人男子における分離大豆たん白質へのメチオニン補足効果
Effect of methionine supplementation to soy protein isolate on short-term nitrogen balance in adult men.
岸 恭一/他 【第5巻 1984 Page88】

分離大豆たん白質とその類似アミノ酸混合物の消化・吸収および体内利用の比較検討
A comparison of digestion, absorption and utilization between soybean protein isolate and its corresponding amino acid mixture in adult rats.
山本 茂/他 【第4巻 1983 Page58】

体脂肪蓄積に及ぼす分離大豆たん白質の効果
Effect of soy protein on carcass fat content in growing rats.
井上 五郎/他 【第3巻 1982 Page71】

Slope ratio assay法による分離大豆たん白質の栄養効率
Nutritive value of soy protein isolate determined by slope ratio assay in growing rats.
井上 五郎/他 【第2巻 1981 Page62】

分離大豆たん白質へのメチオニン補足量に関する研究
Quality of soy protein isolate and the effect of sulfur amino acid supplementation on the protein utilization in growing rats.
井上 五郎/他 【第1巻 1980 Page6】