古田 武

大豆水溶性多糖を用いた豆腐の凝固速度制御可能な徐放性粉末ニガリの開発
Coagulation Inhibition of Soy Milk with Nigari by Soybean Water-Soluble Polysaccharides
吉井 英文/他 【第30 巻2009 Page70】


食品廃棄物由来ペクチンと大豆たん白質の加熱縮合反応による新規乳化剤の開発
Development of a New Emulsifier with the Conjugation Between Soy Protein and Pectin from Food Waste
吉井 英文/他 【第24 巻2003 Page29】

食品廃棄物としてのおからの有効利用に関する工学的研究:大豆水溶性多糖の乳化特性について
Emulsification Characteristics of Water-soluble Soybean Polysaccharides from Soybean Residue
吉井 英文/他 【第20巻 1999 Page33】

オカラの水溶性多糖抽出製造法に関する工学的研究
Kinetic study of extraction of water-soluble polysaccharides from "Okara".
吉井 英文/他 【第16巻 1995 Page41】