藤巻 正生

分離大豆たん白質の貯蔵中における脂質成分の変化
Changes in lipids of soy protein isolate during storage.
藤巻 正生/他 【第8巻 1987 Page5】


分離大豆たん白質の脂質の貯蔵中の変化
Changes in lipids during SPI storage.
藤巻 正生/他 【第7巻 1986 Page5】

分離大豆たん白質中の脂質成分と豆臭との関係
Lipid in the soy protein isolate with beany flavour compounds.
本間 清一/他 【第6巻 1985 Page7】

分離大豆たん白質の豆臭成分の除去
Extraction of beany odor compounds from soy protein solution of varied ionic strength with mixed solvents.
本間 清一/他 【第5巻 1984 Page18】

分離大豆たん白質の豆臭成分の除去
Extraction of beany flavor compounds from protein solution of varied ionic strength with mixed solvents.
本間 清一/他 【第4巻 1983 Page15】

オフフレーバー成分と結合する分離大豆たん白質画分について
Protein fraction in soy protein isolate bound with off-flavour compounds.
藤巻 正生/他 【第3巻 1982 Page5】

オフフレーバー成分と結合する分離大豆たん白質画分について
Determination of off-flavour compounds absorbed in soy protein isolate.
藤巻 正生/他 【第2巻 1981 Page14】