藤巻 正生 |
分離大豆たん白質の貯蔵中における脂質成分の変化 |
Changes in lipids of soy protein isolate during storage. |
藤巻 正生/他 【第8巻 1987 Page5】
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分離大豆たん白質の脂質の貯蔵中の変化 |
Changes in lipids during SPI storage. |
藤巻 正生/他 【第7巻 1986 Page5】
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分離大豆たん白質中の脂質成分と豆臭との関係 |
Lipid in the soy protein isolate with beany flavour compounds. |
本間 清一/他 【第6巻 1985 Page7】
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分離大豆たん白質の豆臭成分の除去 |
Extraction of beany odor compounds from soy protein solution of varied ionic strength with mixed solvents. |
本間 清一/他 【第5巻 1984 Page18】
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分離大豆たん白質の豆臭成分の除去 |
Extraction of beany flavor compounds from protein solution of varied ionic strength with mixed solvents. |
本間 清一/他 【第4巻 1983 Page15】
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オフフレーバー成分と結合する分離大豆たん白質画分について |
Protein fraction in soy protein isolate bound with off-flavour compounds. |
藤巻 正生/他 【第3巻 1982 Page5】
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オフフレーバー成分と結合する分離大豆たん白質画分について |
Determination of off-flavour compounds absorbed in soy protein isolate. |
藤巻 正生/他 【第2巻 1981 Page14】
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