林 隆志
大豆食品・成分による閉経性/加齢性機能障害の予防作用:
サルモデルでのゲノム医生物学的研究(III)
Studies on Effect of Soy Products to Menopause-Associated Disorders in Monkey Model (III): Immune Response, Intestinal Bacteria Flora and Brain-Nerve Function in OVX-Menopause Monkeys
中村 伸/他 【第27 巻2006 Page1】
大大豆食品・成分による加齢性機能障害および生活習慣病の予防作用:
サルモデルでのゲノム医生物学的研究(第二報)
MEfficacy of Soy Product, Soy Protein or Soy Isoflavone, to Hypercholesterolemia and Osteoporosis: Its Molecular Biomedical Studies in Monkeys (Part II)
中村 伸/他 【第26 巻2005 Page1】
大豆食品・成分による加齢性機能障害および生活習慣病の予防作用:
サルモデルでのゲノム医生物学的研究(第一報)
Molecular Biomedical Evaluation in Monkeys of Efficacy of Soy Products,
Soy Protein and Soy Isoflavone for Treatment of Hypercholesterolemia (Part I)
中村 伸/他 【第25 巻2004 Page13】
大豆成分による高脂血症および動脈硬化への予防・治療効果の作用機序:サルモデルを用いた分子病態生理学的研究
Phytomedical Effect of Soy Protein and Soy Isoflavone on Hypercholesterolemia and/or Atheroscelerosis : Its Molecular Pathophysiological Mechanism in Monkeys
中村 伸/他 【第24 巻2003 Page57】