原 博 |
大豆HMF 由来ペプチドの消化管ホルモンGLP−1 分泌を介した血糖上昇抑制作用に関する研究 |
Effect of a Hydrolysate Prepared from Soy Protein High Molecular Weight Fraction on GLP-1 Secretion and Glycemia in Rats |
比良 徹/他 【第31 巻2010 Page70】 |
大豆低分子ペプチドによる組織たん白質合成開始活性の変動 |
Changes in Translation Initiation Activities for Rat Tissue Protein Synthesis by Feeding Small Peptides Derived from Soybean Protein |
原 博/他 【第27 巻2006 Page71】 |
大豆β-コングリシニン内在ペプチドの惹起する飽食促進機構の探索 |
Mechanism of Inducing Satiety Effects by Peptides Derived from Soybean β-Conglycinin |
原 博/他 【第25 巻2004 Page108】
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大豆たん白質に内在する食欲抑制作用を持つ配列の同定 |
Identification of Amino Acid Sequence Responsible for the Satiety Effect of Soybean β-Conglycinin |
原 博/他 【第24 巻2003 Page94】
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分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用(2) |
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats (II). |
原 博/他 【第15巻 1994 Page57】
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分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用 |
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats. |
原 博/他 【第14巻 1993 Page4】
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大豆低分子ペプチドの栄養特性:特に消化管機能への影響 |
Nutritional evaluation of SPI-derived peptides in rats- The effects of peptide chain length on the digestive intensity of oligo-L-methionine. |
原 博/他 【第13巻 1992 Page38】
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オリゴメチオニンをプローブとする大豆たん白質、ペプチドの栄養特性の評価(2) |
Nutritional evaluation of dietary protein and peptides using oligo-L-methionine as a probe for digestive functions (II). |
桐山 修八/他 【第12巻 1991 Page85】
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