原 博

大豆HMF 由来ペプチドの消化管ホルモンGLP−1 分泌を介した血糖上昇抑制作用に関する研究
Effect of a Hydrolysate Prepared from Soy Protein High Molecular Weight Fraction on GLP-1 Secretion and
Glycemia in Rats
比良 徹/他 【第31 巻2010 Page70】


大豆低分子ペプチドによる組織たん白質合成開始活性の変動
Changes in Translation Initiation Activities for Rat Tissue Protein Synthesis by Feeding Small Peptides Derived from Soybean Protein
原 博/他 【第27 巻2006 Page71】

大豆β-コングリシニン内在ペプチドの惹起する飽食促進機構の探索
Mechanism of Inducing Satiety Effects by Peptides Derived from Soybean β-Conglycinin
原 博/他 【第25 巻2004 Page108】

大豆たん白質に内在する食欲抑制作用を持つ配列の同定
Identification of Amino Acid Sequence Responsible for the Satiety Effect of Soybean β-Conglycinin
原 博/他 【第24 巻2003 Page94】

分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用(2)
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats (II).
原 博/他 【第15巻 1994 Page57】

分離大豆たん白質(SPI)に見られる消化管運動への特異作用
Enhancement of the small intestinal transit after feeding of soybean protein isolate (SPI) in rats.
原 博/他 【第14巻 1993 Page4】

大豆低分子ペプチドの栄養特性:特に消化管機能への影響
Nutritional evaluation of SPI-derived peptides in rats- The effects of peptide chain length on the digestive intensity of oligo-L-methionine.
原 博/他 【第13巻 1992 Page38】

オリゴメチオニンをプローブとする大豆たん白質、ペプチドの栄養特性の評価(2)
Nutritional evaluation of dietary protein and peptides using oligo-L-methionine as a probe for digestive functions (II).
桐山 修八/他 【第12巻 1991 Page85】