尹 暁紅
オリゴメチオニンをプローブとする大豆たん白質、ペプチドの栄養特性の評価(2)
Nutritional evaluation of dietary protein and peptides using oligo-L-methionine as a probe for digestive functions (II).
桐山 修八/他 【第12巻 1991 Page85】
オリゴメチオニンをプローブとするたん白質、ペプチド、アミノ酸混合物の栄養特性評価(1)
Nutritional evaluation of dietary protein, peptides, and amino acids using oligomethionine as a probe for exocrine pancreatic secretion.
桐山 修八/他 【第11巻 1990 Page78】
飼料たん白質の種類によるオリゴメチオニン補足効果の相違と膵酵素分泌パターンの関連性
Differential effects of oligo-L-methionine supplemented to various dietary proteins and exocrine pancreatic enzyme secretion in rats.
桐山 修八/他 【第8巻 1987 Page59】